Øivind Farmen
 
PROSJEKTER

Norsk Safari:

Solokonserter med norsk samtidsmusikk. Musikk av komponister som Arne Nordheim, Håkon Berge, Terje Bjørklund, Antonio Bibalo, Wolfgang Plagge, Sigmund Lillebjerka og Erlend Skomsvoll. CD lansert november 2010, nominert til Spellemannprisen.

Flukt:


En trio med fele, trekkspill og trommer.

Sturla Eide, Øivind Farmen og Håvard Sterten inviterer publikum med på en flukt i et spennende og energifullt musikalsk landskap;

et folkemusikalsk svev med stort vingespenn.


Mer informasjon: www.flukt.org

Café de Paris:

Paris - Metropolen. Et møtested for ulike kulturer. De forskjellige verdenshjørner treffer det urfranske. Lyder, lukter, smaker blandes. Piazzolla bringer sin tango, den franske fløytemusikken slår ut i full blomst og musettemusikken utvikles. Ina Cecilie Hjelmervik Olufsen (fløyte) og Øivind Farmen (trekkspill) tar publikum med på en stemningsfull aften; et møte på "Café de Paris".


Mer informasjon: www.farmen.net/paris

Hal toppseil - en hyllest til Erik Bye:

Skuespilleren Hallbjørn Rønning har, sammen med Øivind Farmen på trekkspill, laget en kabaret basert  på Erik Byes sanger og andre tekster. De har også fått hjelp av musikeren Ivar Gafseth, som både banker rusket ut av sitt gamle munnspill, og spiller gjenferd.. Forestillingen er en lett blanding av både alvor og moro, og den er tidligere spilt for fulle hus på Theatercafeen på Trøndelag Teater.


Mer informasjon: www.farmen.net/toppseil

Valle - Eide - Farmen:

Marthe Valle møter felespilleren Sturla Eide og trekkspilleren Øivind Farmen i et repertoar av salmer, folkemusikk og amerikansk bluegrass og visetradisjon. Dette blir smelter sammen til en helhet med medlemmenes ulike bakgrunn fra popmusikk, klassisk musikk og folkemusikk.

Lars Karlsson & Øivind Farmen:

Den svenske storspilleren på durspill Lars Karlsson og Øivind Farmen har satt hverandre i stevne og gjør konserter sammen. Med utgangspunkt i vidt forskjellige musikalske miljøer, setter de sammen en konsert med stor bredde og skiftende stilarter.


Gjennomgangstonen i musikken er underholdning, og fra hvert sitt ståsted åpner virtuosene dørene til trekkspillets skattekammer.Mer informasjon: www.farmen.net/karlsson